Effectiever gebruik maken
van videoconferencing

Zo efficiënt mogelijk vergaderen

Wanneer uw zorgorganisatie investeert in Slimme Vergaderkamers en next-level zorgcommunicatie kunnen zorgmedewerkers op een efficiënte en effectieve wijze vergaderen. De directe inzetbaarheid van slimme hardware, het implementeren van videoconferencing en de hoge kwaliteit van materialen zorgt ervoor dat u zonder frustraties kunt overleggen met uw team of teams op een andere locatie.

Vergaderen zonder frustraties

GEEN GEDOE MET KABELS

We richten de kamers in ongeacht de grootte

PLUG & PLAY

Met één druk op de knop deelnemen aan iedere vergadering

KWALITEIT

Met onze producten heeft u altijd optimaal beeld en geluid

SUPPORT & ADOPTIE

Training waardoor iedereen met plezier mee zal doen aan elke vergadering.

NEX-LEVEL COMMUNICATIE

Professionalisatieslag voor iedere zorginstelling

Slimme vergaderkamers

Slim vergaderen is synoniem met efficiënt vergaderen. Reistijd besparing zonder in te leveren op het gevoel samen te werken door een goed en eenvoudig werkend systeem met goed geluid en goed beeld zodat de volle aandacht kan uitgaan naar de het echte doel van de afspraak.

Van advies tot adoptie: slim vergaderen voor iedereen

Wij ontzorgen u van advies tot adoptie. Hierdoor beschikt u niet alleen over de juiste technologie, maar weten uw zorgmedewerkers ook hoe zij zo efficiënt mogelijk met vergadersystemen moeten omgaan. Het inzetten van een demonstratie geeft een ieder de mogelijkheid om elk systeem eigen te maken.

Uw zorgcommunicatie ook zo organiseren dat u er geen omkijken meer naar heeft? SilverCloud Zorg IoT informeert u graag over next-level zorgcommunicatie voor uw zorgorganisatie. Onze slimme vergaderkamers leveren uw medewerkers een aanzienlijke tijdsbesparing én werkgemak op.

Word elke virtuele meeting weer blij verrast

Natuurlijk kunt u zelf Teams, Zoom of Skype-for-business installeren en gebruiken. Maar wilt u hier echt optimaal gebruik van maken, kies dan ook voor bijpassende hardware. Dan communiceert u pas echt next-level.

Presentaties zonder zorgen

Nooit meer gedoe met kabeltjes die missen of een HDMI-aansluiting die niet werkt. Maak gewoon direct draadloos contact met het scherm. Wil een andere collega ook presenteren? Dat kan. Met een simpele druk op de knop neemt hij het scherm over.

 

Plug and play

Wij richten de hardware zo in dat iedereen met één druk op de knop kan deelnemen aan iedere vergadering.

Support en adoptie

SilverCloud Zorg IoT geeft u en uw medewerkers training waardoor iedereen met plezier mee zal doen aan elke vergadering.

Optimaal geluid en beeld

Met de 360º microfoon en/of camera bent u verzekerd van optimaal beeld en geluid.

Geschikt voor elke ruimte

Of het nu een kleine vergaderruimte of grote vergaderkamer betreft, wij richten ieder kamer, ongeacht het aantal m2, in met de hardware waar de ruimte om vraagt.

Professioneel vergaderen

Met de producten die SilverCloud Zorg IoT levert, vergader je pas echt next-level. Vraag vandaag nog een demo aan!

Onze werkwijze

Kennismaken en overleg

Advies en oplossingen

Implementatie maatwerk

Training & evaluatie

Support en onderhoud

Van “werken met technologie in de zorg”
naar “technologie die werkt voor de zorg”

 is onze partner voor silmme vergaderkamers. Simpelweg omdat zij gewoon de beste zijn in het leveren van hoogwaardige producten die perfect aansluiten op elk gewenste netwerk.

Slimme vergaderkamers van SilverCloud verbindt mensen met een kraakheldere audio en HD-video kwaliteit dankzij de hardware van Yealink.

Lees meer

Slimme vergaderkamers van SilverCloud verbindt mensen met een kraakheldere audio en HD-video kwaliteit dankzij de hardware van Yealink (dit is wel afhankelijk van de internetverbinding). Zo creëert u samen een optimale online samenwerking en overbrugt u locaties over elke afstand en elk apparaat. Gebruikers ervaren dit als een zeer prettige manier van vergaderen, terwijl de efficiëntie wordt verbeterd met als gevolg, lagere kosten en snelle besluitvorming.

Verbind iedereen vanaf elk apparaat, overal
Wij bieden meerdere manieren aan om makkelijk deel te nemen aan een overleg. SilverCloud heeft een effectieve realtime oplossing onder de noemer slimme vergaderkamers, waarmee een einde komt aan typische netwerk- en conferentie-uitdagingen. Op de zorginstellingen zelf kunnen gebruikers dankzij de slimme vergaderkamers genieten van een eenvoudige HD-video overleg. Onderweg kunnen ze deelnemen aan een overleg met hun pc of mobiele apparaat, of zelfs door simpelweg een webbrowser te openen, deelnemen via inbellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Optimale conferentie-ervaring
Slimme Vergaderkamers komt tegemoet aan de behoeften van verschillende conferentiescenario’s met uitgebreide conferentiebesturingsfuncties, waaronder dempen/dempen opheffen, camera in-/uitschakelen, vergaderingsinformatie delen, opnemen, de videolay-out van de conferentie aanpassen voor elke deelnemer, enz. Bovendien ondersteunt slimme vergaderkamers samenwerking functies, zoals het delen van inhoud, whiteboard en annotatie, wat de efficiëntie van het overleg aanzienlijk verbetert

Statistische analyse van conferenties Grafische weergave van conferenties, MCU-resources en oproepdetailrecords verbeteren op effectieve wijze de resourcestatistieken en -analyse voor de beheerder. Diagnose en beheer op afstand verbeteren de beheerefficiëntie van slimme vergaderkamers met het Yealink-platform. Door een externe opnameserver toe te voegen, kunnen media worden opgenomen, opgeslagen en on-demand worden geleerd.

partners

    Van “werken met technologie
    in de zorg”
    naar “technologie
    die werkt voor de zorg”