Effectiever gebruik maken

van videoconferencing

Zo efficiënt mogelijk vergaderen

Wanneer uw zorgorganisatie investeert in Slimme Vergaderkamers en next-level zorgcommunicatie kunnen zorgmedewerkers op een efficiënte en effectieve wijze vergaderen. De directe inzetbaarheid van slimme hardware, het implementeren van videoconferencing en de hoge kwaliteit van materialen zorgt ervoor dat u zonder frustraties kunt overleggen met uw team of teams op een andere locatie.

Vergaderen zonder frustraties

U of uw collega’s herkennen zich vast in deze situatie; U heeft een overleg gepland met een collega/team op een andere locatie en heeft vanwege Covid-19 besloten om via Microsoft Teams te vergaderen. Tijdens de vergadering merkt u dat het geluid steeds wegvalt. U probeert dit te herstellen, maar dan doet ineens het geluid het wel, maar is er geen beeld meer. Wat een gepruts! Na een kwartier werkt alles ineens weer naar behoren, maar de vergadering loopt verder gehaast met alle frustraties van dien. Met de Slimme Vergaderkamers van SilverCloud Zorg IoT zijn zulke situaties voor altijd verleden tijd.

GEEN GEDOE MET KABELS

We richten de kamers in ongeacht de grootte

PLUG & PLAY

Met één druk op de knop deelnemen aan iedere vergadering

KWALITEIT

Met onze producten heeft u altijd optimaal beeld en geluid

SUPPORT & ADOPTIE

Training waardoor iedereen met plezier mee zal doen aan elke vergadering.

NEX-LEVEL COMMUNICATIE

Professionalisatieslag voor iedere zorginstelling

Slimme vergaderkamers

Slim vergaderen is een markt die naar u toe komt. Uiteindelijk doet iedereen mee. Wij zien het als de beste uitbreiding op bellen en face-to-face contact, niet als vervanging. Wij geloven in de kracht van eenvoud en leveren technologie die past bij uw wensen. Waarom moeilijk doen als communiceren juist zo makkelijk kan?

Van advies tot adoptie: slim vergaderen voor iedereen

Wij ontzorgen u van advies tot adoptie. Hierdoor beschikt u niet alleen over de juiste technologie, maar weten uw zorgmedewerkers ook hoe zij zo efficiënt mogelijk met vergadersystemen moeten omgaan. Het inzetten van een demonstratie geeft een ieder de mogelijkheid om elk systeem eigen te maken.

Uw zorgcommunicatie ook zo organiseren dat u er geen omkijken meer naar heeft? SilverCloud Zorg IoT informeert u graag over next-level zorgcommunicatie voor uw zorgorganisatie. Onze slimme vergaderkamers leveren uw medewerkers een aanzienlijke tijdsbesparing én werkgemak op.

Word elke virtuele meeting weer blij verrast

Natuurlijk kunt u zelf Zoom of Skype-for-business installeren en gebruiken. Maar wilt u hier echt optimaal gebruik van maken, kies dan ook voor bijpassende hardware. Dan communiceert u pas echt next-level.

Presentaties zonder zorgen

Nooit meer gedoe met kabeltjes die missen of een HDMI-aansluiting die niet werkt. Maak gewoon direct draadloos contact met het scherm. Wil een andere collega ook presenteren? Dat kan. Met een simpele druk op de knop neemt hij het scherm over.

 

Plug and play

Wij richten de hardware zo in dat iedereen met één druk op de knop kan deelnemen aan iedere vergadering.

Support en adoptie

SilverCloud Zorg IoT geeft u en uw medewerkers training waardoor iedereen met plezier mee zal doen aan elke vergadering.

Optimaal geluid en beeld

Met de 360º microfoon en/of camera bent u verzekerd van optimaal beeld en geluid.

Geschikt voor elke ruimte

Of het nu een kleine vergaderruimte of grote vergaderkamer betreft, wij richten ieder kamer, ongeacht het aantal m2, in met de hardware waar de ruimte om vraagt.

Professioneel vergaderen

Met de producten die SilverCloud Zorg IoT levert, vergader je pas echt next-level. Vraag vandaag nog een demo aan!

Van “werken met technologie in de zorg”
naar 
“technologie die werkt voor de zorg”

Onze werkwijze

Kennismaken en overleg

Advies en oplossingen

Implementatie maatwerk

Training & evaluatie

Support en onderhoud

Partners

    SilverCloud Zorg IoT

    Large enough to serve you
    Small enough to know you