SilverCloud Group ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Kwaliteit in dienstverlening en een kritisch oog voor informatiebeveiliging en privacy is iets wat u van elke businesspartner mag en moet verlangen.

Bij de SilverCloud Group zijn dit waardes die in onze DNA zitten, waar we continue kritisch naar onszelf en naar elkaar kijken om te controleren dat hier niet aan getoornd wordt. Alhoewel onze klanten ons hierin herkennen hebben we besloten de extra stap te zetten om te gaan voor de formele relevante certificeringen zijnde de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 normeringen. 

Een formele certificering geeft vertrouwen daar deze objectief is vastgesteld. Vertrouwen in producten, diensten, (management)processen en medewerkers. Met een certificaat toon je aan dat je organisatie efficiënt en veilig werkt, dat de werkzaamheden en werkprocessen beheerst worden en je duurzaamheid nastreeft.

Met een doorlooptijd van 6 maanden, ondersteund door de zeer capabele en meedenkende consultants van Vos Advies, hebben we ons kwaliteitssysteem verder aangescherpt, beter verwoord en alle medewerkers opnieuw getraind.

Hierdoor zijn we in december 2020 met vlag en wimpel geslaagd voor de TüV audit op alle drie de normeringen. De hoofdlijnen van ons kwaliteit- en informatiebeveiliging-systeem delen we graag met u.

De certificaten hebben betrekking op zowel SilverCloud Zorg IoT als SilverCloud Computing.

De bijbehorende certificaten kunt u hier (ISO 9001ISO 27001NEN 7510vinden.

 

Heeft u vragen? Neem contact op:

[contact-form-7 id=”44″ title=”Contactformulier”]