Verbinden, verzamelen
en visualiseren
Meer dan alleen
grafieken en cijfers!

Cloud based IoT monitoring is een platform gespecialiseerd in datamanagement, analytics, monitoring en visualisatie. Met SilverCloud CM krijgt u meer dan alleen getallen en tabellen. U krijgt informatie waarmee u direct inzicht heeft en acties kunt uitzetten.

Met cloud based IoT monitoring verzamelt u data, maakt deze visueel inzichtelijk voor iedereen en zorgt voor alarmering en bijbehorende acties wanneer het nodig is.

Wij geloven dat IoT monitoring en alarmering direct moeten kunnen bijdragen aan veiligheid, kwaliteit en bedrijfsefficiency op een pragmatische en eenvoudig aan te leren platform welke open is en op de toekomst is voorbereid. Vanuit SilverCloud ZorgIoT begeleiden wij u van initiële vraag en business case tot oplevering en support.

Enkele voordelen

Monitoring

Monitoring en verbetering van de luchtkwaliteit in de zorg d.m.v. Co2 sensoren

Onderhoud

Preventief en voorspellend onderhoud van apparatuur door middel van sensoren

Veiligheid

Verbetering van de veiligheid, routing, capaciteit van de openbare ruimtes realtime

Patiënt ervaring

Patiëntervaring optimaliseren en zelf in staat te stellen en te verbinden met realtime zorg wanneer dat nodig is

Cloudbased IoT monitoring, een korte animatie over de praktische toepassingen.

Cloud Based IoT Monitoring

Verbinden, verzamelen en visualiseren

Cloud Based IoT Monitoring is een cloud-platform dat is gespecialiseerd in datamanagement, analyse, monitoring en visualisatie.

SilverCloud Zorg IoT werkt samen met Docksters aan slimme en intelligente oplossingen in de zorg. Zo krijgt u meer dan alleen maar grafieken en cijfers. Met onze Cloud based IoT Monitoring oplossing krijgt u niet alleen informatie, maar inzichten die u kunt gebruiken om zakelijke beslissingen te nemen. Onze belangrijkste missie is om u te helpen zinvolle resultaten te halen uit de gegevens die door uw IoT-sensoren worden verzameld.

Indoor en outdoor tracking

Cloud based IoT Monitoring biedt de functies die u nodig hebt om elk soort mobiele activa te bewaken en of te volgen. Niet alleen voertuigen, maar ook trailers, mobiele generatoren en meer. Als het beweegt, kan Cloud based IoT Monitoring je vertellen waar het is en waar het is geweest.

Slimme gebouwen

Cloud based IoT Monitoring biedt volledige ondersteuning voor het inzetten van sensoren die belangrijke waarden kunnen meten, zoals temperatuur, vochtigheid, lichtniveaus, CO2, beweging en meer.

Nog meer voordelen!

Alarmering bij overschrijding drempelwaarde

Niet alleen worden de sensorwaardes continue gelezen maar is het ook mogelijk automatisch acties uit te laten voeren. Dit kan variëren van een simpele sms of notificatie op uw telefoon tot het automatisch openen van ramen, u bepaalt de drempelwaarde en actie.

Tracking

Niet alleen assets kunnen worden gevolgd, maar ook personen. Denk hierbij aan ouderen die lijden aan dementie en gaan dwalen. U weet waar ze zijn. Eventueel zijn de sensoren ook te voorzien van een SoS knop en een spreek-luister verbinding om direct in contact te treden met de cliënt.

Geofences – GPS-Locatie

Geofences zijn afgebakende zones die u op een kaart definieert aan de hand van gps-locaties. Met Cloud based IoT Monitoring kunt u zien welke apparaten zich in welke locatie bevinden en wanneer deze zijn aangekomen. U kunt ook zien welke apparaten de geofence hebben verlaten en hoe lang geleden.

Open Platform

Het platform is open en onafhankelijk van leveranciers. Dit betekent een vrije keuze in sensor, verschillende opties voor datatransport zoals Bluetooth, Wifi, Lora etc. Ook kunt u reeds beschikbare databronnen aan het platform toevoegen zodat er één data- en visualisatieomgeving ontstaat.

Onze werkwijze

Kennismaken en overleg

Advies en oplossingen

Implementatie maatwerk

Training & evaluatie

Support en onderhoud

Van “werken met technologie in de zorg”
naar “technologie die werkt voor de zorg”

SilverCloud Zorg IoT en Docksters werken op strategisch niveau samen waarbij SilverCloud Zorg IoT Docksters Solution Integration partner is. 

Door deze samenwerking beschikt SilverCloud Zorg IoT over een open IoT platform voor o.a. klimaatcontrole en indoor en outdoor tracking van zowel personen als middelen. 

Docksters krijgt er door de samenwerking een toegevoegde waarde bij doordat SilverCloud Zorg IoT zich richt op en de taal spreekt van de zorgsector.

partners

Datto logo
Name(Vereist)
Privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van “werken met technologie
in de zorg”
naar “technologie
die werkt voor de zorg”