Waar staat de tillift

ook alweer?

Zorgbedrijven en -instellingen hebben vaak hoge kosten voor geschoold personeel en medische apparatuur. Het is een van de grotere uitdagingen van de hedendaagse zorg; Hoe kunnen we de beschikbare tijd van zorgpersoneel en het gebruik van assets op een efficiënte en verantwoorde wijze inzetten en hoe kunnen moderne IT oplossingen daaraan bijdragen?

Optimale controle over uw medische hulpmiddelen

Zorgmedewerker in de praktijk

Nooit meer zoeken naar apparatuur en hulpmiddelen; Hoe fijn is dat?
Minder frustratie en meer tijd voor uw cliënten. Technologie die werkt voor u als zorgmedewerker.

Zorgmanager met de juiste tools

Vanaf nu optimaal overzicht in de te maken investeringen van uw apparatuur en hulpmiddelen. Directe beheersing op uw investeringen en status van uw hulpmiddelen met als gevolg, nooit meer misgrijpen.

Locatie-inzicht in je (medische) hulpmiddelen

Bent u niet op zoek naar weer een losse applicatie, maar juist naar een betere integratie met bestaande applicaties?
Lees dan verder wat de realtime lokalisatie oplossing van SilverCloud Zorg IoT voor u kan betekenen.

Integratie in het huidige applicatielandschap

De realtime lokalisatie oplossing zal waarde en eenvoud toevoegen als deze onderdeel wordt van uw applicatielandschap.

Als u meerdere apps gebruikt zorgen wij dat deze gecombineerd worden in slechts één app!

Het ondersteunt u direct in uw werktaken zonder een extra applicatie te hoeven raadplegen.

Informatie uit het assetmanagementsysteem wordt gecombineerd met lokalisatie-informatie zodat er een compleet overzicht van assets met alle relevante informatie ontstaat.

Communicatie met leveranciers en onderhoudspartners wordt efficiënter. Assetinformatie wordt gedeeld en de onderhoudsmedewerker weet precies waar de apparaten staan die hij moet kalibreren.

De bespaarde zoektijd is een win-win voor iedereen!

Wat kan SilverCloud Zorgt IoT
hierin voor u betekenen?

SilverCloud Zorg IoT is de systeemintegrator voor lokalisatie-oplossingen voor de zorgsector.

Wat ons drijft is het ontlasten van zorgmedewerkers van niet essentiële taken. De zorg betaalbaar houden door duurzame, innovatieve en pragmatische oplossingen te leveren.

Controle over uw hulpmiddelen en efficiënter gebruik daarvan leiden direct tot een beter investeringsbeleid met een terugverdientijd van 3 à 4 maanden.

Van advies tot support
Systeemintegrator betekent integratie van A tot Z. Wij gooien geen product over de schutting en zijn pas blij zijn als het resultaat bereikt is.

Van “werken met technologie in de zorg”
naar “technologie die werkt voor de zorg”
 
geldt zeker voor realtime lokalisatie!

Nog geen Assetmanagementsysteem?

Weet u als zorginstelling niet welke hulpmiddelen uw in bezit hebt, of u deze mag gebruiken en waar ze überhaupt staan? Zijn de hulpmiddelen nog niet voorzien van een label en is de informatie van de assets nog niet toegankelijk voor iedereen?

Op elk gewenst moment door een simpele actie zoals het scannen van een QR-code, dan helpen wij u graag daarmee. Op een pragmatische manier dragen we zorg voor zowel identificatie als lokalisatie van de assets.

Duurzame oplossingen zijn de toekomst

Doordat u beter inzicht krijgt in het gebruik van apparatuur en hulpmiddelen zien we dat er beter geïnvesteerd kan worden. Naast dat dit financiële voordelen met zich meebrengt, bent u ook op het goede duurzame pad.

Uit onderzoek is gebleken dat de aanschaf van apparatuur en hulpmiddelen met 20% gereduceerd kan worden. Hiermee realiseren we direct een verkleinde ecologische voetafdruk.
Weer een win-win voor iedereen!

SilverCloud Zorg IoT richt zich op de consultancy, implementatie, integratie, adoptie en beheer van efficiency verhogende oplossingen zoals realtime lokalisatie voor zorginstituten. Groot voordeel van Silvercloud Zorg IoT is dat zij ruime ervaring heeft binnen zorginstellingen. Met onze oplossing, in combinatie met de kennis en ervaring over zorginstellingen onderscheiden wij ons in deze markt op het gebied van service, consultancy en implementatie.

Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende demo aan. Ook het uitrollen van een pilot is mogelijk.

Van “werken met technologie in de zorg”
naar 
“technologie die werkt voor de zorg”

Blyott nieuws April 2021

Blyott nieuws April 2021

New Blyott Mobile App The latest version of the Blyott mobile app has just been released in both the Apple & Google stores. It has never been easier linking Bluetooth tags to assets: just scan the product codes using the built-in camera of your phone...

Lees meer

partners

    SilverCloud Zorg IoT

    Large enough to serve you
    Small enough to know you