Met veel plezier kondigen we een nieuw partnerschap aan! SilverCloud is officieel een Implementation Partner geworden van Evresys! In een tijd waarin efficiëntie en kwaliteit in de gezondheidszorg van het grootste belang zijn, zorgt dit partnerschap ervoor dat er nog grotere stappen gezet kunnen worden op het verbeteren van de gezondheidszorg.

“Dit partnerschap markeert een buitengewone stap voorwaarts in het versterken van onze mogelijkheden om innovatieve oplossingen te bieden aan de gezondheidszorg,” zegt Dennis Henkes, Sales Director van Evresys. Eversys zet alles erop in om de producten van meerdere leveranciers te kunnen ondersteunen. Zo ontvangen alle gebruikers waardevolle data om te gebruiken voor toekomstige verbeteringen.

“We zijn verheugd over de samenwerking met SilverCloud en zijn ervan overtuigd dat hun expertise en toewijding de deur zal openen naar nieuwe hoogtepunten in het optimaliseren van de zorg en operationele efficiëntie.”

Gezamenlijk streven

De kern van dit gezamenlijke streven ligt in het snel en nauwkeurig lokaliseren van essentiële medische hulpmiddelen, mogelijk gemaakt door geavanceerde BLE-technologie. Met deze oplossing spelen zorgteams meer tijd vrij waardoor ze zich kunnen focussen op het bieden van kwalitatieve zorg, en zal er ook weer meer ruimte ontstaan voor het menselijk contact.

Het partnerschap brengt ook de mogelijkheid om real-time lokalisatie van mensen te combineren. Denk hierbij zowel aan cliënten als medewerkers. Evresys voegt een extra dimensie toe met opties voor alarmering, leefcirkels, wandelzones, kamertoegang en Push-To-Talk. Dit biedt een allesomvattende benadering van locatiebewaking en communicatie, waardoor zorgteams een beter inzicht hebben en snel kunnen handelen wanneer dat nodig is.

Uitgebreidere dienstverlening

Naast de samenwerking met Evresys blijven we het befaamde Blyott-platform aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om een nog breder scala aan oplossingen te leveren en zorginstellingen te ondersteunen bij het bereiken van hun technologische doelen.

Bij SilverCloud zijn we vastberaden om voortdurend te innoveren en samen te werken met toonaangevende partners zoals Evresys en Blyott, om de gezondheidszorgsector te versterken en te verbeteren met behulp van technische oplossingen. We kijken uit naar een toekomst vol succesvolle, gezamenlijke inspanningen en baanbrekende prestaties.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen binnen dit thema? Bekijk dan onze andere blogs. Of ben je er klaar voor om zelf de voordelen van RTLS op locatie te ervaren? Neem dan contact op om de mogelijkheden van een pilot te bespreken.