Zoals je wellicht al voorbij had zien komen op social media, zullen wij dinsdag 7 november 2023 een webinar verzorgen met het onderwerp “Realtime Lokalisatie: Wat kan het voor u toevoegen?”

We zien dat veel zorginstellingen behoefte hebben aan informatie omtrent Realtime Lokalisatie (RTLS), omdat iedereen aanloopt tegen de uitdaging van het snel terug kunnen vinden van essentiële zorghulpmiddelen en het inhoudelijk kunnen beoordelen van investeringsaanvragen voor nieuwe zorghulpmiddelen. Tenslotte hebben alle zorginstellingen te maken met bezuinigingen en personeelstekorten. Het idee om een webinar te organiseren is ontstaan uit het feit dat we zien dat het wenselijk is de informatie laagdrempelig te ontvangen. Hiervoor hebben wij een tweetal animaties op onze website staan waarin wordt uitgelegd wat het product is, maar als aanvulling hierop willen we door middel van dit webinar iets verder de diepte in gaan dan dat je in één minuut in een animatie kan vertellen.

Ter voorbereiding willen we alvast een inkijkje geven in de agenda van de webinar.

Uiteraard starten we met een korte voorstelronde en de agendapunten. Aansluitend zullen we doorstomen naar het onderwerp hoe RTLS een belangrijke toevoeging voor jouw organisatie kan zijn. Hierover heb je zelf vast ook al ideeën, anders was je hoogstwaarschijnlijk niet aangesloten bij dit webinar. Je vraag zal wellicht betrekking hebben op hoe onze RTLS-oplossing werkt en hoe dit kan worden toegepast. Denk hierbij aan vragen als welke techniek hierbij passend is, hoe dit geïntegreerd kan worden binnen de organisatie en hoe je RTLS in je bestaande processen kan implementeren.  We zullen toelichten wie er baat heeft bij de oplossing met resultaten die voor ons ook als verassing kwam. Als afsluiting zullen we een korte demo geven van de mobiele applicatie die kan worden gebruikt in het werkveld, zodat je zelf kan zien hoe eenvoudig de bediening is.

Aangezien de vraag is om laagdrempelig informatie te ontvangen, zullen we ingaan op de basisbeginselen en mogelijkheden van RTLS. Als blijkt dat er veel interesse is, dan organiseren we graag een vervolg die wat dieper ingaat op de techniek, implementatie en adoptie.,

Het webinar vindt plaats op 7 november 2023 om 10:00u. Nog niet aangemeld? Dit kunt u alsnog doen op de volgende pagina: www.silvercloudzorgiot.nl/aanmelden-webinar/

Zoek je meer informatie dan een eerste kennismaking? Wij gaan graag met u in gesprek.